Jag flowar som swing, tajt som Loket i string

Idag känns saker o ting lite bättre.. tänk vad mycket papper o penna o lite sömn kan göra!

Imorgon ska jag nog åka tillbaka ner till molkom, eller om jag åker med pappa till skolan på fredag! Efter skolan ska jag kanske åka o sola en stund, sen blir det nog tillbaka till molkom o kanske umgås med linda.. får se! lungt ska det bli iaf, ingen fest o asbolut ingen alkohol!
Men på lördag blir det nog ett par öl tänker ja, ska kanske ner till baren o svänga på höfterna! Hoppas bara malin vill följa med, annars vet jag inte om jag har lust.. det är nog många som ska iväg till munket på lördag! rätt trist.. men hoppas det blir skoj!
Hoppas även att jag är frisk tills dess, annars lär jag väl få tillbaka till förkylningen i bött som förra helgen! det va inte kul.. men men, det märks!

sjukt va jag längtar till petter, ge mig 21 februari nu!

g'natt folk

För kärlek är en gåta, kärleken är svår

Så var jag hemma igen! drygt, pallar inte o va hemma längre.. god damn it!

o här tänkte jag sätta mig o skriva ett inlägg, men efter en timmes betänketid kom jag underfund med att jag håller käften idag! jag mår fuckat dåligt idag, inte bara fysiskt...

g'natt eller nått

Sea of heartbreak

Söndag kväll o jag sitter hemma hos mor o far o hostar ihjäl mig! Gått o blivit tvär sjuk, grattis!

Helgen har spenderats i molkom; fredagen bestod av bacardi drickning hemma hos syster fram till runt tre på natten o då blev det en sväng upp till dunered! Satt där o tjöta ett par timmar o vid sju tiden gick jag hem o la mig. Lördagen vaknade jag upp med halsont i böttgas, kunde varken prata eller andas typ. så de va bara o springa ner till konsum o köpa alla halstabletter de hade typ! Sen blev det bara o slöa o käka räksallad.. sen ringde malin så hon kom ner till molkom o då drog vi upp till jocke o sara! det va drygt som fan där uppe o tvärnykter va jag också! sen vid tre tiden åkte jag, malin, dunered, vincent o jimmie in till stan o köpte cigg o käka på max! sen bar det till molkom igen o tillbaka till jocke men de urartade så vi alla gav upp vid sex tiden!

Imorgon är det en heldag i skolan o jag vet fan inte om jag kommer klara det. men ska väl försöka åka dit iaf så får vi se hur länge jag orkar!


Allt du äger är ingenting värt,
om du inte väljer vad du har kärt.
Och ditt hus är aldrig nåt hem,
utan kärlek är du alltid tomhänt

I wanna make love right now

Livet käns så fucking trist just nu! idag har tjos ingen bra dag kan jag lova.. igår va också en sug dag! kan bero på bristen av nikotinet. men allt bara känns så ovärt! tråkigt hela tiden o känns som man vandrar själv på jorden!

Nu försöker jag hitta nytt jobb, med bättre betalt! så jag kan hitta på något! åka iväg.. tatta mig, pierca mig o supa o härja! skaffa körkort o bil.. tänk va allt skulle kännas bättre då! bara kunna åka iväg när livet känns trist, åka iväg o bara försvinna för ett tag!

nej nu vart det mkt negativt här tycer jag, ska berätta en fruktansvärt rolig o underbar grej ja! mr. P kommer till stan, åh jo, för det gör han! o jag ska dit, om det så ska kosta mig vart enda öre jag äger o har!





jag vill ha lägenhet.. fatta underbart! ska fan skaffa mig en i molkom, fest hos mig varje helg! typ ;)


I know this pretty rave girl

nu har ni väl längtat, länge sen jag uppdatera här nu. jag har mer eller mindre aldrig tillgång till internet så jag uppdaterar inte allt för ofta :)

händer inte allt för mycket i mitt liv för tillfället.. lovet är över o nu är vardagen tillbaka! Ska nu egentligen ha praktik i sex veckor men har fixat så jag slipper den! kommer istället spendera min tid åt att jobba upp mina betyg o ta igen det jag missat under dessa tre år i gymnasiet. känns jävligt skönt, bara jag sköter detta nu kommer jag kunna ta studenten o slippa komma tillbaka efter sommarlovet! så kan jag börja jobba på en gång ist.

fester har det inte varit gott om på senare tid. nyår va väl inte riktigt som jag väntat mig men trots dessa missöden som blev hade kvällen ett bra avslut iaf! jag fick se min mor full för första gången o det va en kväll jag sent kommer glömma! hennes första fylla på runt trettio år! efter det har det bara vart några småfester lite här o där men har inte vart någon direkt fylla för mig, bara lite smådrickande o snack! men det har vart trevligt.. men nu är det snart dags att väcka upp molkom, folk börjar på allvar dö ut. på senare tid har folk gått som i koma o det händer absolut ingenting i denna lilla by gud glömde!

nu är det sängen som gäller, va mysigt det vore o krypa ner under täcket med någon man håller kär.. men sådan tur ska man inte få ha här! g'natt på er gott folk, om det ens är folk som läser min blogg?

RSS 2.0