No boy can make me feel like you

Nu va det riktigt länge sen jag skrev här.. en hel del har hänt, jag har hittat min tvillingsjäl, jag har haft min första helj ute på krogen, jag har jobbat natt för första gången, jag har fått kontakt med gamla vänner, jag har fått uppleva dagen-efter-ångest, mm.

Jo jag kan ju berätta om min tvillingsjäl jag funnit, hennes namn är Josefine och hon bor på elevhemmet. hon älskar hundrasen amstaff, hon vill bli hel tatuerad och är mycket för piercingar, hon tror på andar och påstår sig känna av dom. kanske inte ska avslöja för mycket, men bara detta kanske påminner er om någon? Och jag kan lova, det finns mer saker om henne, som passar in på en viss annan. läskigt som fan är det, men ändå jävligt häftigt!

Sur är jag på mig själv, den heljen jag va ute på krogen, va min bror på permiss och jag hann inte träffa honom någonting.. eller jo, typ 10 min på buss stationen, sen inge mer ;/ jävligt tråkigt.. Morsan pratade med honom idag, det börjar gå jävligt drygt för han nu, dagarna bara blir längre och längre.. Men nu är det fan inte långt kvar brorsan, jag längtar till jul!!

Imorgon slutar jag inte förns halv fem, fyfan va drygt! 
g'natt

kärlek va är det för någon skit, hoppas den aldrig mer hittar hit

nej nu ska vi inte överdriva, men lite så känner jag!

En hel hälj med sebbe har vart, festat fredag & lördag i filipstad :) Fredagen va roligast, då va sebastian dretfull och prata som en äkta stassare! Träffade ngra trevliga stassere och även mkt molkomsfolk självklart! På lördagen drog vi igång ganska sent, första ölen tog sig att ett tag innan vi fick i oss den! träffade på dava och så drog vi till karusellerna och träffade sara, peppis, bf, viktor, albin och ida ( SOM FYLLDE 18, GRATTIS :D ) med flera!
Sen vart de öldrickning osv. strosa runt på filipstads gator! Senare på natten blev det en sväng runt khamn, stendött. Sen drog vi hemöver! idag blev det filipstad för att gå på marten, men vi kom såpass sent så det började plockas ihop när vi kom. så vi hann inte titta å så mycket, men en pizza slize blev och sen träffade vi på dava och hans polare! Så vi strosa runt med dom en stund sen drog vi hemöver!

nu får de räcka för denna gång.

hörs da

Listen to their beats, can you hear them hollering

Hemma igen då, trodde jag kunde få vara ifred veckan ut och få slippa allt tjafs. Men det är klart, man kan ju inte få nått, eller allt mena jag. Och när jag trodde att jag hade nog med "kärleksproblem" så kommer detta, men denna gång kommer det inte få berör mig (klart det gör, men inte på samma sätt) Jag har gått vidare, gör det du med! Jag är så trött på all dret, kan jag inte bara få börja på ny kula, nya männsikor, nytt hem, nytt liv! Men man kunde ju inte få allt..
jag som har mått så bra ett tag nu, och så kommer ännu en håla.

Har dock hittat en lägenhet som jag ill göra intresseanm på, men den är så jävla liten! Men bara jag kommer härifrån är jag nöjd, den ligger på favoritstället i stan iafl! Haga eller herrhagen, det är där jag vill hitta mig en lägenhet!

nej men dusch blir

RSS 2.0