I'm into you

Sist jag skrev va jag irriterad för att jag inte skulle komma till kolsnäs, men det gjorde jag tillslut :) viktor va chaufför i bärra's BMW. Så det ble Viktor, bärra, jag och carro som åkte dit. träffade på sara, sussi, henk och koffe. koffe va chaffis åt dem, han fick körkort samma dag! grattis te haaan! Va äl där en timme eller så, sen åkte viktor, jag och bärra till karlstad och plockade upp sara wauge vid nöjes, sen åkte jag hem till henne och sov där :) mycket najs! Dagen efter ble det grillning med en del av familjen wauge mm. gött som fan, och mysigt :)

Nyss vart ute med hundarna i 1 å en halv timme, najs! Men läskigt som fan, när jag gick så hade jag mp3n i på högsta volym, så hör jag ett asstark vrål. så jag stannar till och stänger av mp3n, och så hörde jag ekon efter det där vrålet sen var det hel tyst, jag fortsatte gå sen när jag hade gått en liten bit så skulle hundarna sticka för mig. dom sprang som fan men jag fick stopp på dem relativt snabbt. Tänkte inte mer på det, sen när jag kom fram till min väg hör jag att en hel jävla flock älgar (minst tre iafl) står och skriker högst 100 meter in i skogen. Och där hade jag precis gått förbi (det va där hundrna va på väg att sticka) dom hade fan följt mig efter skogskanten hela vägen. FYFAN va läskigt, så jävla glad att jag inte märkte nått tidigare, för då hade jag fan skreke halsen av mig. haha, herregud säger jag bara!

Onsdag imorgon alltså, längsta dagen i skolan på hela veckan. så jävla tråkigt.. hatar onsdagar! 
Vill sola imorgon också, men det är så tråkigt att åka och sola själv. får se va de blir!
Nae ska upp tidigt imorgon, dags och sova kanske!
G'natt

On a blanket with my baby, i swear i'll be

Jobbat idag, tjänat lite öl pengar som inte verkar komma till nytta denna helj.
Ingen chafför till kolsnäs, alla bara bangar! Fan också, vill verkligen upp ! ! ! vill ha körkort ffs!

Vart ute och gått typ en timme med hundarna ikväll, rätt skönt faktiskt. bara jag får lite mer pli på den lille fan så kommer de bli mer sånna promenader.

nä nu är jag irriterad, jag vill till kolsnäs ffs! hämärä


Open your eyes 'cos another day is dawning

Skippade skola idag, låg hemma och sov. Skönt (:
Dagen spenderades med att tvätta, laga mat och busa med hundar, helt ok!

äckligt sugen på och tattuera mig nu, men kan inte bestämma vart min pitbull ska sitta!! ganska många förslag har jag, en stor på vaden, skuldran, mellan skuldrorna. eller en liten på handleden, ljumsken eller foten! jaah...

Jag hade en dröm, som va den bästa drömmen någonsin. tänk om livet kunde vara så underbart, tänk om du kunde vara min, och jag vara din. Tänk om man hade egen lägenhet, och tänk om min bror alltid fanns till hands. livet var så lätt i min dröm, jag var så lycklig. jag vill känna så som jag kände i drömmen, jag vill ha det livet jag hade i drömmen. varför ska man drömma dessa drömmar, för när jag tittar på mitt liv nu ser jag bara en stor besvikelse!

i helgen är det mkt som händer, cruising och bilutställning i kristinehamn, lasse stefanz på kolsnäs, tattueringsmässa här i karlstad. och inte fan har jag några pengar. ska dock jobba fre kväll och lör lunch. men frågan är om jag kan få ut mina pengar på en gång.. isfl hinner jag med kolsnäs! tror ej jag hinner med tattueringsmässan, jag slutar jobba vid 2 tiden och efter 6 är det 20 års gräns.. men får se vad det blir.

Snart sommarlov, fuck va härligt.     platta håret nästa, haj <3

As far back as I can remember, I always wanted to be a gangster

Lördag idag, idag kom min bror hem :)
Han skulle kanske åka in till stan lite senare, funderar på och bli med så man kan åka och hälsa på sara en svängom =) orka sitta här, njae!
Om en vecka är de kolsnäs premiär, VILL DIT! men har jag några pengar, svar NEJ! ååh, måste fixa detta på någe vis.. förhoppningsvis löser det sig, vill ju inte missa lasse stefanz!

jag får förhoppningar, men samtidigt inte. det är inte ditt fel, det är mitt huvud som fuckar med mig. skärpning!

Jag pallar inge mer skola, fyfan, jag blir så arg på mig själv. Jag pluggar aldrig! jag måste verkligen börja plugga nu, det är ju inte långt kvar nu på terminen.  Jag är så jävla lat så det är fan synd om mig! herregud, jaja, vi får hoppas på det bästa.

På måndag ska jag köpa nytt batteri till telefonen, ÄNTLIGEN! väntat typ 2 månader på att vi skulle ha råd med det.

Nu ska jag gå och se på tv med min bror, hihi, hejdå

Twist and shout

Fredag kväll nu, sitter hemma. Dagen har spenderats med Sarah och Henke, vi var i kristinehamn för sara skulle röntga sig. Sen träffade vi lisa en stund :) Sedan drog vi till karlstad och plocka upp Coffe, sen begav vi oss till sara. Och där så spöade jag skiten ur Coffa på kungen, där fick du så du teg coffe lille! haha
Senare drog vi till sussi :) käka gosaker, kolla romper stomper och dampade loss. Sen kom farsan för och hämta mig, för han skulle in och hämta min bror. men när jag kommer in i bilen är inte min bror där :O skulle han sova kvar i stan, så kunde ju lika gärna ha stannat kvar =/ otuuur! men men, de kommer fler gånger.

Nu ska jag nog försöka sova, måste städa imorn.. pallalala! G'natt

be silent whenever they dance oh!

Du kanske inte är den jag trodde, jag kanske var för blind för att se den riktiga du. Men mina uppfattningar om dig på senaste tiden, är inte som de brukade. Fan också, jag trodde verkligen du var den.

På fredag kanske de blir kristinehamn, kolla lisa's dansuppvisning. Vore så jävla skoj! Men måste först se om jag har pengar till det. svider rätt bra i plånboken just nu tyvärr.
Haft studiedag idag, skönt! Sovit hela dagen mer eller mindre, och snart ska jag ta mig en bira och en cigg. har inte rökt på hela dagen, ändå har jag vart ensam hemma. duktigt av mig!

Fritidsverksamhet imorn på möran då, hoppas på fint väder så man kan sätta sig ute och låtsas jobba. Och plugga skulle jag gjort hela dagen idag, ska kanske ha prov imorgon på fritidsturismen. så får väl sätta mig och läsa lite där, vill inte ha IG i det ämnet! Det gick så bra i början, sen bytte vi lärare, då gick det åt helvete! Jaja!
Speedway imorn också, men inga pengar till de =/ jävla dret, för sköj ärre!

njae, nu får jag försöka bege mig ut! vill att de ska va sol ju, hade vart fett gött.

häjmärä

hjälp efterfrågas

hjälp mig göra iordning min blogg någon, SNÄLLA =)

Tänk alla gånger som jag ärligt tänkt att ta mitt liv

Jag saknar dig, jag vill att du ska sakna mig. jag vill att du ska vilja ha mig lika mycket som jag vill ha dig. Jag vill att du ska få möjligheten att lära känna mig, som den människan jag verkligen är. snälla, ge inte upp, låt mig få visa vem jag egentligen är.

Tog mig inte upp till skolan idag, valde att sova 17 tim istl =) inga fel!
Sov hos sarah häromnatten, vilket var en händelserik kväll, haha, värsta bråket.. men men, nu är det utrett! Och fick typ inte sova nått den natten så har vart så jävla trött sen dess så nu va de skönt att få sova ut, men frågan är hur fan jag ska somna nu inatt, klockan är redan 10 över 12 och jag är pigg som en mört!

kanske kristinehamn nästa fredag =) lisa har dansuppvisning, vill dit! men vet inte om jag har pengar te't =/ får se! måste fixa sovplats där också isfl, eller kanske låna peter's busskort (A) får se vad som sker.
Måste fokusera vad man ska göra denna helj, tror jag ska va hemma.. annars slösar jag bara pengar och jag har bara typ en hundring att leva på resten av månaden, GÖR SKOJ!! lovade mig själv att det inte skulle va så denna månaden, men men, de har faktiskt vart marten då får man slösa pengar (A) på cigg, mat och öl xD även lite godis =) ojojoj...

Nu ska jag se film, stomp the yard. lovelove!

För kärleken är stark men kärleken är svår

1 maj, (3 mån och 19 har kvar till min 18 års dag) och jag sitter hemma. har nyss städat mitt rum och nu har jag sjukt tråkigt. sjuk igen också, jobbigt!

Valborg firades hemma, och samt en sväng till deje. men känslan va konstig, det enda jag kunde tänka var hur jag ville spendera den med dig. Jag såg på fyverkerierna och önskade att jag kunde tittat på dom i dina armar. fan grabben, du har fått mig på fall och ändå känner jag dig knappt! Jag vet inte hur jag ska gå tillväga, jag menar med min taktik just nu kommer jag ingenstans. men hur skall jag göra, utan att skrämma livet ur dig.

nästa tattuering är planerad. har inte riktigt bestämmt mig var. en liten på handleden, eller ankeln. eller en lite större på eller mellan skulderbladen. eller kanske tillåmed på vänster vad. jag har ganska många alternativ. men jag tror de mest står mellan de lite större, antingen mellan skulderbladen eller på vaden. eller..... undersidan armen.. tufft beslut detta, kom gärna med förslag eller åsikter. haha kanske inte någon som läser min blogg, men iafl.

image12

RSS 2.0