See the titie klitie hootie boogie woogie girl

Jag förstår inte varför jag deppar, jag känner mig nedstämnd och otrygg men jag ser ändå inga större skäl till att vara det. Det är inte mitt liv som strular, men ändå så känns det som så.
Vad har jag att gråta för, vem har gjort mig så ont? jag kan inte komma ihåg, jag kan inte förstå..
Jag är ensam, jag är ledsen. varför åkte jag hem?
Jag tänker alltid när jag kommer hit, jag blir depp varje gång jag sitter hemma i min ensamhet..
Jag behöver någon som kan berätta för mig vad som är fel!
Det sägs att jag måste sluta leva alla andras liv, vilket är sant..
Jag måste sluta ta hand om alla andras problem och börja tänka på mina egna.
men jag vet inte hur, jag vet inte hur jag ska gå vidare i mitt liv!
Jag bara står och stampar på samma ställe och jag hittar inte vägen fram...
Jag vill bara somna, och när jag vaknar imorgon så vill jag se en väg som jag ska gå,
hur jag ska gå tillväga för att räta upp mina bekymmer!
 

Och dig bror, den enda jag vill träffa så himla mycket just nu, missade jag ännu en gång. två av dina permisioner har jag missat nu, och det gör ont i mig. men snart älskade bror, är det över för denna gång iafl! jag längtar till jul..
Nu skriver jag bara massa dynga igen. men det är skönt att skriva av sig ibland..
Så för att skriva om annat, mer normalt. Idag har jag lekt med anna =) och imorgon ska jag tillbaka till molkom och sen blir det nog en sväng in till stan om elin hade tid att träffas! hoppas! annars blir det en lugn kväll hemma hos syster..  På fredag blir det utgång med lars och kristin antagligen, kommer bli jätte kul :) även sandra och co ska väl ut på score va jag förstod så ska väl träffa dom en sväng också :) nei,  nu fåre räcka

om du vore här inatt, så skulle du få veta att jag vill så mycket mer <3


Ripped all the flowers in the garden, oh baby come home

Nu har jag äntligen kommit hemifrån, dock endast till syster, men det känns tusen gånger bättre där än hemma.. Det känns mer som min syster lyssnar, och förstår min situation! Hon har själv sötte i skiten, och vet hur hon ska behandla mig.. det vet inte mina föräldrar, dom tror att allt kan lösas genom utskällning! Men det gör det bara värre..

Onsdag den tjugoandre oktober, sarah spetzh fyller arton =) skulle ha firat henne med fest och en sväng på soft bar.. men de får göra det utan mig tyvärr, jag får fira henne på score på fredagen iatl :) Blir dock nyktert, har nämligen bestämmt mig för en vit månad. bara för att bevisa att jag inte har alkoholproblem, jag kan hålla mig undan från öl bara jag vill! fast utelivet kan jag dock inte hålla mig borta från, älskar och träffa nytt folk! Och alla dessa nya vänner man skaffat sig nu under dessa utehelger, nice är vad det är! Kommer en jävla massa folk till score på fredag tydligen, dock ett par som jag inte pallar med egentligen.. men får väl se hur det slutar! Lite för mkt agg i kroppen just nu för att klara av folk jag inte tål, men men! Det löser sig!


MM, nu orkar jag inte skriva mer :) G'NATT

mm som sagt, du vore


Who are the stars that lie?

Jag orkar verkligen, jag är så trött på skiten. ta mig härifrån nu! prisa gud att jag har en syster som ställer upp på mig och låter mig bo där medans jag har ordnat upp saker och ting. allt går bara utför, måste lugna ner mig med allt nu..

spenderat hela helgen på score.. fredagen va jävligt nice, hade riktigt kul :) det va att roligt på lördagen också, men roligare på fredagen! kul att linda ville följa med på score på lördagen också, alltid lika roligt med nilsson! =)

på onsdag fyller sarah arton, då ska vi supa som svin och krypa till soft bar och dansa på bardisken! HELA SKOGHALL SKA FÅ SE, MOLKOM PÅ TURNÉ!
och på torsdag ska jag följa med elin till exclusive tattoo, hon ska tattuera sig =) JAG VILL OCKSÅ!

nej nu blire dusch.. tja


My life be like Ooh ahh

Sitter i skogen, röksugen och jävlig! men vågar inte gå ut, älgar överallt nu ju!
Idag gick jag på staden med elin och jossan, blev burger king och sedan en öl på score samt biljard! töligt värdelös en har bleve på det då! måste träna upp mig igen nu, innan brorsan kommer ut! Så en kan dänga han i biljard, DET VORE!

Ännu en helg har vart, denna helj blev det score på fredagskvällen.. Skulle dock in på arena också men det sög! Så jag hängde med emil i garderoben och tog även en öl med kristin =) hittade även tobbe bland folket! Slutade med att jag och tobias sov hos kristin =) töligt trångt och dela på en madrassjävel med han!
Sedan på lördagen blev det en trip på staden med anna och även tobias var med en stund!
Fick sedan skjuss hem till syrran där jag gjorde mig iordning för fest på färjestad hos emil! det var en.. händelserik kväll! Men jag skrattade mig ju igenom det mesta så, värre har det väl vart! tur att jag va nykter dock, annars kan det gått illa!

Nu till helgen är det planerat biljard med dunered på fredagen, sen så får vi se vilka mer som blir med! på lördagen spelar min kusin på nöjes, men jag hittar inga förköpsbiljetter!? kommer ju inte in utan det.. får se hur det blir. jobbar även lördag och söndag, ORKA

kanske får mig ett nytt jobb också, men ska inte hoppas för mkt än.. kanske inte blir nått! men hoppas ! !

OJ, längste inlägget på länge.. nöjd nu sarisen =) haha

mmm, du vore!


Counting all the assholes in the room, i'm not alone

Söndag den femte oktober nu, helgen har vart jävligt rolig! träffat massa nytt folk, vart full och dansat som fan :) Fredag vart det en öl på score och sedan drog vi med ngra polare till malin på arena! där blev det en del dans och träffade på lite folk! missade sista bussen hem till molkom, och missade sista bussen till skoghall, så vi fick sitta ute och vänta på halv sju bussen till skoghall.. Så jävla kallt, och så jävla drygt! Efter ngra timmars sömn åkte vi till bergvik och träffade mamma, sedan blev det hem till syster och in i duschen och sedan bege sig till linda! Gjorde oss iordning och sedan åkte in med sussi och edholm till stan! sedan satt jag och linda på tingvalla och prata lite och drack en cider. sedan gick vi in på score och tog oss en öl och pratade massa! Vid 10 blev det arena för att dansa! jävligt rolig kväll, men fuck va ont i fötterna jag hade.. jag har fan ont än!

Pratat med min kusin jenny, hon vill träffs i stan på fredag kväll! så är det någon som vill flöja med och gå på krogen? :) hon är nämligen inte arton!

jag tänker på dig, tänker du på mig?

puts och krom

RSS 2.0