Jumpstyle - acceptera

Jag har nu under den senaste timmen googlat på jumpstyle och fått läst massa nedvärdernade ord från andra bloggare. Va är grejen med det då? En stil är en stil, jag kan inte förstå mig på alla dessa tjejer som skakar rumpan i tv till 50 cent låtar osv. Men inte klandrar jag dom! Alla har väl sin egen stil, och min är rave. Jag har nyligen börjat med jumpstyle och det är något av det roligaste jag har gjort. Jag har tränat olika sorters danser men aldrig hittat någon jag hade vela fortsatt i, vela bli bra i! Men nu äntligen, har jag hittat jumpstyle. Jag har under många år stampat på olika sätt, men när jag scooters video "jumping all over the world" så blev jag helt till mig. Och efter ha tittat på många av Patrick Jumpens videor, så hittade jag tutorialen. Och det var bara hem och öva på en gång. Det är riktigt kul, och man blir glad av det.

"Jumpstyle (även kallat för Jumpen etc.) är tydligen någon ny form av dansstil där man hoppsparkar runt till olika låtar med tydligt dansbeat. Enligt vad jag sett så är principen: Växla mellan att sparka med ena och sedan andra benet och snurra lite och fortsätt i olika variationer och fram och tillbaka med händerna i takt - gör för guds skull ingenting annat med kroppen.

Denna hoppa hopprepvariant av dans (Jumpstyle) är så klart sjukt stort i Belgien och Nederländerna, och det är bara att titta på Youtube så ser man gigantiskt många 16-åriga holländare stå och hoppsparka frenetiskt till Technolåtar.

Tur nog har jag ännu inte sett några exempel av detta när man går ut på dansgolven här i Sverige, men jag vet faktiskt inte vad jag ska ta mig till om jag någon gång framöver ser ett helt dansgolv börja hoppsparka och snurra i takt till en belgisk technolåt. Annorlunda dans (?) är det minst sagt, men kommer jag någonsin förstå det? Nej, vissa trender är faktiskt helt obegripliga att fatta. Detta är just en sådan trend.

Antagligen kommer vi inte slippa undan det hela utan nästkommande sommar kommer säkerligen Basshunter eller någon annan kopia göra en hoppvänlig låt med en tillhörande hoppsparksdans. Det är bara att inta katastrofberedskap och ha en väska redo om det händer - lika bra att fly utomlands några veckor så att man slipper eländet."

För det första, i mitt perspektiv är det inte techno! Jag hatar ordet techno, jag tänker bara på alla jävla fjortis remixer som görs och förstör gamla hederliga låtar. att kalla hardstyle musik för techno, är så nedvärderande i mina ögon så det finns inte. Och skönt är det väl och se alla dessa 16 åringar står och hoppar, ni ska veta att detta är en grymt bra träningsform. Många brukar gämnför detta med aerobics. Hellre att ungdommarna står och "hoppsparkar och snurrar i takt" än att de sitter framför datorn som de flesta svenska ungdommar gör. Och vilket snack om att vi skall ta över "erat" dansgolv för att hoppa. Borde man inte få dansa hur man vill? Och spelar ni jumptyle, så får ni väl räkna med den dansen. Om ni skulle dra på en sven - ingvars låt borde ni väl fatta att tjejerna i inte fortsätter skaka rumpan som det vore en hip hop låt.

Och btw, sorry mayn, basshunter har redan gjort en hoppvänlig låt. Så åk utomlands för fan.


So let's sink another drink, 'Cause it'll give me time to think

Ingen skåne resa blev denna helj! Men det gör mig inget, hade ingen större lust längre. Så nu blir det nog en lugn helj för mig, ska ju fiska på lördag. hoppas jag vinner fisketävlingen! haha!

Lisa är i karlstad idag, fan jag hatar och bo såhär! om jag bara hade haft en lägenhet, då hade jag kunnat åkt till bergvik och träffat henne! Saknar henne som fan nu, får bli att åka och hälsa på nästa vecka :) Ska ju köpa busskort, så då blir det kalas bra! hihi

jag säger bara; Eifell 65 - I'm blue (Jumpstyle remix) 

There is some hoes in this house

Midsommar afton spenderades först med familjen och några släktingar! Åt mat och snacka massa skit, väldigt trevligt. sen vid 10 tiden åjte jag till sjösta  för att kalasera med sandra och susanne =) även det var väldigt trevligt, ihttade massa trevligt folk! Lite väl mycket alkohol blev, men det ordnade upp sig med frisk luft, lite vatten och trevliga männsikor som ville snacka! Lyckad midsommar hur som helst!

veckan kommer nog bli rolig! Imorgon fyller min syster år. på tisdag skall jag på arbetsintervju. sedan på torsdag kanske jag åker iväg till skåne om allt går som det ska.

Tränat dåligt på jumpstylen nu ett tag måste skärpa mig och börja hoppa igen! Måste göra mig redo för qlimax ffs! Måste även få strömvall att börja hoppa nu, annars kommer det aldrig gå vägen! Jag ska dra med mig henne ner till holland, även emma kanske skulle bli med? hon är tydligen kung på studsa boll, både höga och låga. hoppas de inte ångrar sig bara, för att åka ner dit själv vore ju ingen hitt!

g'natt

I live for hardstyle, baby baby, hardstyle!

This is what I love and can't stop lovin'
Get wasted at parties from nine to seven in the morning.
I live for the music. Rolling blunts, feeling high, getting loaded,
or take some pills and go to la la land!
Spending all my money on dope and on extreme high price tickets.
But in the end it's all worth it. I like to live in my own world.
FUCK regular life, FUCK a nine to five job.
I'm told to enyoj every moment, every hour, every minute.
That's what I do on fridays and saturdays.
Why sould i take life so seriously?
I just wanna do, what I like to do!
Being far from reality, cause I can't stand society.
it's my own world. I just wanna hear the music.
I think the whole system fucking sucks.
Everybodys working their fucking ass of during the week, getting totaly fucking stressed out!
So what's wrong, and what's right?
I live for the weekend, i live for hardstyles.
i live for hardstyle baby!



Vilket jävla sommarlov, sjukt äckligt tråkigt! inge vidare väder, och ingenting att göra!
Nu hade den där lägenheten som det har vart prat på ett tag sötte fint!


arbetsintervju om en vecka då, hoppas jag får jobbet. behöver verkligen pengarna! Jag har mycket planerat i augusti + att jag vill till qlimax i november! Någon som är sugen på att följa med?

Snape, Snape, Severus Snape, DUMBELDORE!

Lördag idag och det är äntligen sommarlov, fyfan vad underbart det känns!
I tisdags satt jag nere vid vänern med Lars, Tompa, Sandra & Cajza, mysigt vare =) kommer sakna tompa och lars ;/ Efter vänern drog vi till sandra och käka pizza. sedan kom teres och erik för att hämta oss och skjuss oss till peter. Där fanns adam, coffa och tim. Sedan kom skåne, elin & mitander men dom drog lika snabbt igen och tog sandra & cajza med sig. Så vi resten drog in till stan för att härja lite, förutom erik & teres. de stannade kvar i peters "lägenhet"! Kom hem till sandra strax efter 2 kan jag tänka mig!

I torsdags tog de studenten, de jävlarna! Lars, Tompa, Erik, Skåne och Coffa & även teres.. Kommer sakna dem!
Efter jag hade vart och titta på när de sprang ut så åkte jag till forshaga för att fira min kusin jonas som också tog studenten =)


Igår firade jag att skolan va slut genom att va ute och fiska med anna! dock blev jag feskefetta, men icke anna. fan og! Sedan kom hon upp hit och jag visade lite råcoola grejer sen kolla vi film :) trevlig kväll!

Ja sörni, jag ska bli elit i jumpstyle! även malin hade jag tänkt och dra med mig. hon säger att ho är på, så de ska hon inte få ändra på!

PATRICK JUMPEN, you are the mayn!

Hela världen är så underbar om man är korkad tom och glad

Kristinehamn igår med Sara, Bärra, Viktor och Ida. En mycket händelserik kväll iafl, och rolig också :) När vi kom till kristinehamn så åkte mitt sällskap en del karuseller, och sen träffade jag på emil :) Och sedan gick jag och mötte upp lisa! hihi. Stod med henne ett tag sedan skulle hon och madde hem med de små, så då stod vi vid torggrillens parkering runt 2 tim ;P träffade på en hel del fullt folk. Alla skulle ha skjuss hem, haha alla ville åka i bärras BMW cab (i don't blame them) Strax efter 3 begav vi oss hemöver, och på vägen mellan väse och molkom fick vi ringa brandkår'n, det stod ett uthus i brand. Så där fick vi va ett bra tag, sen när vi kom iväg så åkte vi hem. Kvart över 5 va vi hemma hos mig. Och då, såg vi att det var punktering, HAHA! Så de va bara att åka upp på gårn och byta däck, det gick nämligen inte att fylla på mer luft, bärra trodde att vi hade åkt på det där ett bra tag. haha, så jävla typiskt. Men vid 6 drog dom sig hemöver, och jag skulle sova. MEN va inge trött längre, somna inte förns vid 7 typ.. ojojoj, men kul kväll :)

Jag kommer aldrig kunna släppa dig grabben. Du är i mina drömmar varje natt. klappklapp

Jag glömmer nu alla problem och skiter i en bättre
levnad, ordet kärlek det är någonting som inte existerar..
Jag ramlar av sängen och drunknar i tanken på honom
och att det aldrig kommer att bli någonting annat än vänner.
Livet är en lek och en sak som jag märkt i leken är
att livet jag lever är på långt bort i från verklighet.

För det är alla känslor
som lever upp om nätterna
som tar ditt hjärta och ditt leende på läpparna
den du brydde dig om som spela din vän
som sedan hugger dig i ryggen vi vet hur det känns


Skola imorgon igen, vill inte mer! Nu hoppas jag att de här sista två veckorna går fort!
Sveriges nationaldag på fredag! supa?


RSS 2.0