guess who, you miss me?

Midsommarafton, blir nog inge speciellt ikväll.. väntar nu på mat, sen blir de nog en sväng upp till fyrbo o så kommer lars på besök, o kanske även anna :) meningen att ja ska dra till lennartzon med elin ikväll, men vet inte om ja känner för det faktiskt om ja ska va ärlig :P beror väl på hur trisst det blir hemma.. men va fan, finns två flak öl här så lär ju inte bli allt för tråkigt ;) ahaha!
tänker tillbaka på ngra andra midsommar aftonar.. förra året, va ja väl till sjösta? o nått år innan de ransäter, shit va kul de va.. haha! kunde de inte vart ös i år igen :) ye ye!

Som vanligt varje sommar så spenderar ja dagarna här i älvsbacka med att dricka öl, spela zelda o fiska :) fett skönt! tur att en har anna här uppe i skogarna, tråkigt o va själv! Eftersom vi har varvat zelda spelet ett x antal ggr fick vi för oss att anta en utmaning. klara hela spelet på tre hjärtan! vi trodde de skulle bli skit svårt, men vi är på sista världen innan ganondorfs slott, o vi har itne fått gameover en enda gång! dock använt två féer.. men ändå :) en dag ska ja bli lika bra som han på youtube!! hahaha... lite nerväs inför ganon är ja, anna lämnade över det ansvaret till mig. haha! men hellre ganon än ganondorf! haha töligt tönt ja känner mig!
Fisket har ju inte gått nå vidare då, va ut med peppis o wingård men vi vart ff allihopa. dan efter åkte ja o anna ut på en va vi hade tänkt gösnatt.. MEN, halvvägs ut på sjön märker vi att min båt läckte!! så fick stå o skrapa bort färgen häromdan.. så nu har pappat plastat o målat om den så nu är den lagad tackolov :) men den va ju inte lagad i förrgår men det skulle inte stoppa mig o anna tyckte vi, så vi tog hennes båt.. men då hitta vi inte nyckeln till motorn så vi (anna) fick ro till en vass där vi stod o kasta.. o självklart fick anna upp en gäddjävel o inte ja! blir galen.. ja har fan bara fått en gädda iår, det är sjukt dåligt för o va mig! men de blir väl snart.. gösnatta snart og, denna gång går ja inte upp på land kl 23.00 utan en gös i min hand! svär!

nu ska ja duka, hejhej

RSS 2.0