they call me hell, that's not my name

Nu är julen över, tack o lov! Den har vart mysig men har vart lite utav en besvikelse ändå.. hoppas att saker o ting ändrar sig snarast! julafton spenderades med hela familjen samlad för första gången på två år! Jag fick bl a en plattång, lite pengar till jacka o en mp3! Jag rå gillar plattången, den är lime grön o skit snygg! liten och hur lätt som helst.. jag gillar'n! På juldagen blev det alkoholintag för mig o min syster! Vi skulle vart ner till baren men de blev att vi åkte iväg i astron med bärra, linkan, roy o evelina! o även chaufförn.. vi åkte till forshaga o släppte av roy o plockade upp mattias (vilket måste nog vart en utav de jobbigaste människorna jag träffat i hela mitt liv!) sen åkte vi till kil o plockade upp cissi! Sen begav vi oss till vårt slugiltliga mål, spinning weels i slottsbron! där berggren o hans band wreck 48 hade spelning! Det va riktigt roligt o jag boppade o hade det trevligt! Runt halv tre åkte vi till staden o plockade upp mogge o sedan åkte vi till molkom! vi satte oss hos linkan ett tag o spela lite GH och de blev en sleten efterfest... jag gick hem någon gång vid 6 tiden!

Fredagen blev lugn pga miss i planeringen.. men igår (lördag) började kvällen med att se på film med syster! runt elva tiden gick jag upp till jocke o sara för dom hade fest! där fanns dunered, berggren, olle, hammar, nicko, christer, gabbi, marie, olla,  jocke o sara! Möjligt att det kanske blev lite för fort drickande där så jag mådde inte så bra, men efter en sväng bakom hörnet så va det bra igen, haha! Sen åkte nicko o berggren hem men istl kom två killar från stan, sondre o max!  Runt två - tre tiden begav vi oss till dunered o efterfesta. olla o dunered däckade nästan på en gång o jag, hammar, olle, max o sondre satt o snacka oså! trevligt! Sen vid halv sex gick jag hem, o på vägen hem lyckades jag förstöra mina jeans. jag skulle gena över järnvägen o när jag skulle hoppa över det andra staketet så fastnade jag o där satt jag i säkert fem min innan jag förstod att jag va tvungen o dra sönder jeansen. o sår har jag över hela bak o innerlåret.. jätte kul!

Nu vill jag veta, vad händer under nyår! seriöst..


Jag är bara lycklig när jag dricker

Ännu en vit helg har varit, herregud! Vad har det blivit av mig? va rätt skönt o jobba utan bakfylla dock. Men nu är jag jävligt sugen på en två dagars fylla.. Men nu är det ju snart juldagen, o sen nyår! så blir ju en del fylla där. sen fyller ju malin år, o sebb o ronnie! Så där blir det säkert också fylla.. haha, orka att jag sitter o planera när jag ska supa! märks att en börjar bli lite utav desperat!

Igår kom anna hit o vi såg lite jeff dunham osv, sen la vi oss o kolla på mirrors! o den va ju helt jävla värdelös! haha herregud, fatta verkligen ingenting av den o inte nog med det, den va självklart inte läskig! Kan någon vara snäll o säga en skräckfilm som faktiskt kan skrämma mig?

Ikväll blir det antagligen pepparkaks bakning med anna =)

tjostros
ps. jag vill ha körkort nu, tack. ds

Du är det finaste jag vet

Vit helg, jävligt skönt. för bakfyllan förra helgen var inte och leka med, + att lördags kvällen går inte att slå! haha! Idag har jag varit och kollat in brors nya lägenhet, hjälp till och flyttat in hans grejer och sen vart överallt och shoppat grejer till lägenheten! fyfan vilka planer jag har till hans lägenhet, jag borde få agera inredare :) han skulle bli nöjd! några av detaljerna i lägenheten är ett poker bord och spotlights och en bar! haha!

Och imorgon ska vi tillbaka och greja, för imorgon kommer han! UH, vad jag har längtat efter denna dagen!  känns ganska overkligt faktsikt.. känns som att efter 72 tim ska han tillbaka, men icke denna gång, tack o lov =)

Nu sitter jag hemma hos mor o far och lyssnar på mikael wiehe och björn afselius,
 och även en del cornelis, me like!

hur kan någon som är så perfekt för mig, vara så långt från räckhåll för mig? Jag skulle aldrig kunna få dig, du är alldeles för bra för mig. för långt ifrån.. skit kärlek!

nu blirre harry p och sängen för en stund, nittisch godisch! SMÄFF

Hope you forgive me

den andre december och jag sitter hemma i älvsbacka. vart ingen skola idag, eller igår.. eller i fredags! fyfan för mig.. hade utvecklingssamtal förra veckan, och de rekomenderar att jag ska gå ett extra år! kul liv menar jag.. det värsta är att jag antagligen kommer få göra det om jag inte skärper mig på allvar! måste plugga ikapp så innåtfucking helvete nu! vill inte ha ett sommarlov och sen tillbaka till skolan! jag tar ju för fan studenten nu.. och jag ska till norge under sommarn! jag vill inte åka därifrån bara för den där jävla skolan! men känns så jävla ovärt att bara slänga bort de tre år jag slängt ut på skolan.. måste verkligen styra upp betygen, men vart börjar jag?

två veckor till, sen är du fri som en fågel. tjugotvå dagar kvar till julafton! kommer bli mysigt. men fan, inte börjat köpt julklappar än, och inte fan har jag pengar till julklappar heller :S hur i hela friden kommer detta gå! 
har ingen julkänsla för fem öre.. jag tycker verkligen inte om julen längre. seriöst, det är så tråkigt att inte längta till julen :( alla pratar om jul, första advent, mysbak osv. och jag tycker det känns så ovärt!

ps. jag har vart på handledarkurs nu, ett steg närmare körkortet :)
nei, göra sig iordning och åka till molkom kanske! härrå

RSS 2.0