Dance like you are the only one around

David Jordan - Sun goes down. FETT JÄVLA BRA, nya favoritlåten tamejfan..

Lov nu, fan va underbart. tänkte jobba imorgon ändå, det är ju trav. men palla börja 6 till möran? NEJ TACK! så jag stannar hemma.. så nu är det 10 dagar utan några absoluta måsten! Lovet kommer nog spenderas för det mesta nere hos bernholm kan jag tänka mig, anna ska få nya zelda spelet i födelsedagspresent (men shhh, hon har inte fått det än) så jag lär ju råtönta mig där nere med anna hela lovet =) Nu under heljen kommer min bror och hans tjej hem, och lina, julia, malin och nicklas kommer nog hit nån dag under heljen också :) sen på lördag kväll blir det till att dra till saraaah. hon ska ha ett littet party med tjejerna och sebbe! trevligt trevligt, blir nog dock inte så mycket drickande. måste ju spara pengar till ullared ffs! PARTYYY, (haha) bröderna henningsson + jag och linda ska göra ullared osäkert ;D

Var en sväng hos peter igår, tog en öl med peter, adam, coffa och adams tjej. ADAM BLEV FULL! förvånad? svar: nej ;) haha.. så go så adam lilla =) men jag drog hem tidigt, var trött som fan och hade lite andra orsaker att åka till min syster, men när jag kom dit. ja då ligger dom i magsjukan eller nått liknande, så jag stängde in mig på julias rum och kolla på film. tvärsomnade klockan10. men försöv mig ändå, LYCKAD. men men.

Nu ska jag kolla på gossip girl och vila en stund, sen ska jag kanske gå ner till bernholm =) finthej

It's a fools game, nothing but a fools game

I finaly have a fucking tatto !! mitt stjärntecken i nacken =)

tröttnat på och skriva blogg.. vet inte vad jag ska skriva längre! så detta får räcka för denna gång, hajhaj


You cut me open and I keep bleeding love

En vecka på praktiken avklarad, och jag totalt fysiskt utmattad. Jag har ont överallt och jag skulle kunna sova flera dygn känns det som! Men det har vart skoj, trots att det har vart fruktansvärt jobbigt! Egon har jag fått träffa =) Lillerud travskola köpte han så nu står han på färjestad, så såg jag en vacker stooor svart häst =) MIN EGON tänkte jag :D har inte sett han på säkert ett halvår! Och marion har jag också fått träffa första gången sen hon åkte hemifrån, vilket var i somras, och hon är så liten och luden =) Och lik mor sin i beteendet, ett riktigt jävla stönträ fast gudasnäll! Sen har vi ju geronimo och ariel, men har inte umgåtts nå spec med dom. Också ska jag försöka övertala malin så vi kan åka och hälsa på uno och winny =) vore kul!

Supsugen är jag, så innåt! Men ska jobba under heljen, behöver verkligen pengarna för snart är det ELMIA :D Ska bli så jävla skoj =) längtarlängtar.. Åker dit med Linda och sebbe och keith sen kanske robban skulle med? får se =)

Idag fyller linn 18 år =) och på måndag, då äre lindas tur att bli stor :D så det blir att spendera ngra timmar på biljardbordet ;) (kan misstolkas, men wtf ni fattar)

Ska nog sova nu =) Ska upp och jobba 10 te möran, PALLA! g'natt

Gimme hope

Oftast försöker jag hålla en god min, och lura mig själv att allt är bra. men på senaste tiden har det absolut inte funkat, jag tror de flesta har märkt detta. Och för det ber jag om ursäkt för!

Natten börjar smyga sig på nu och jag har en stark känsla av att detta inte kommer bli en lätt natt, pga det extremt jobbiga röksuget! Har inte rökt på hela denna dagen och jag skulle kunna slå till vem fan som helst just nu. Snart är det måndag, och vi har studiedag. vet absolut inte vad jag ska hitta på, men blir nog att jag åker in till min syster. Sen på tisdag börjar praktiken, OH, de ska bli så skönt att börja hålla på med hästar igen =) kommer nog spendera hela min tid där i en sulky! LOVELIIII

Peekaboo, take care =)

RSS 2.0